Τα κατάφερε! Ο Yeray Alvarez νίκησε για δεύτερη φορά τον καρκίνο

Ο 22χρονος στόπερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

Yeray Alvarez: Νίκησε ξανά τον καρκίνο

 Ο Yeray Alvarez νίκησε ξανά στη νέα μεγάλη δοκιμασία της υγείας του. Ο 22χρονος αμυντικός της ισπανικής ομάδας διαγνώσθηκε, στις αρχές του καλοκαιριού, ξανά με καρκίνο στους όρχεις, υποβλήθηκε με επιτυχία σε θεραπεία και είναι έτοιμος, πλέον, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες της Μπιλμπάο ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση στον Άλβαρεθ-Δίνει 2η μάχη με τον καρκίνο!


 Ο προπονητής των Βάσκων, Ángel Ziganda, δήλωσε πως ο Alvarez βγήκε ξανά νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο και θα επιστρέψει σταδιακά στη δράση. Σημειώνεται πως ο 22χρονος στόπερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις το Δεκέμβριο του 2016, αλλά μετά από εξετάσεις που του έγιναν το καλοκαίρι χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπεία. 


 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω πως ο Yeray θεραπεύτηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος που η θεραπεία του είχε αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες θα του δοθεί η άδεια να αρχίσει σταδιακά την επανένταξή του στις δραστηριότητες της ομάδας, ενώ θα παρακολουθείται στενά από γιατρούς», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της Αθλέτικ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top