Στο νοσοκομείο ο Valentino Rossi: Είχε σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

Η μεγάλη του αγάπη τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ένας λάθος χειρισμός με τη μηχανή του και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Valentino Rossi βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στην VR46 Riders Academy, την ακαδημία του «Γιατρού», όπου και έκανε enduro με νεαρούς αναβάτες.

Ο 38χρονος άσος του MotoGP είχε μία πολύ άσχημη πτώση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουρμπίνο και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κάταγμα κνήμης και περόνης που έχει στο δεξί του πόδι. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο πόδι που είχε σπάσει το 2010 στην πίστα του Μουτζέλο.

Τα ιταλικά μέσα έχουν αρχίσει και μεταδίδουν την είδηση, αναφέροντας ότι οι συνθήκες του ατυχήματος του μοτοσυκλετιστή με το νούμερο 46 παραμένουν άγνωστες, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Corriere della sera ο ίδιος ο Valentino δεν είναι πολύ αισιόδοξος για τον τραυματισμό του.

Δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του Graziano Rossi στο Ansa, ο οποίος έχει επικοινωνήσει με το γιο του. "Μίλησα μαζί του, το πόδι του είναι σε σοβαρή κατάσταση και ο ίδιος δεν είναι και πολύ αισιόδοξος. O Valentino μου είπε ότι νιώθει πολύ άσχημα και πονάει.».

 

Βίντεο από την πίστα όπου ο θρύλος του MotoGP τραυματίστηκε σοβαρά: 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top