Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

Διαψεύστηκαν τα σενάρια πώλησης του Μπέργκ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ολυμπιακός που αναχωρεί  για το Ζεεφλέντ  έκανε σεφτέ για τις φετινές μεταγραφές  με την απόκτηση των Ρισβάνη, Κούτρη και Αμπού Σισέ αλλά παράλληλα ανακοίνωσε και αποδεσμεύσεις.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Εστεμπάν Καμπιάσο αποτελούν παρελθόν από την ομάδα των ερυθρολεύκων ενώ ο Χάσι φέρεται να ζήτησε την παραμονή του Ομάρ που επιστρέφει από το δανεισμό του στην Χαλ.

Στον ΠΑΟΚ  δεν έχουν καταφέρει ακόμη να καταλήξουν σε προπονητή  και όλα δείχνουν ότι αυτή την ώρα επικρατέστερος για τον πάγκο του δικέφαλου παρουσιάζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ήταν πέρυσι στην Ξάνθη.

Στον Παναθηναϊκό τα σενάρια πώληση του Μάρκους Μπεργκ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας διαψεύστηκαν από την πράσινη ΠΑΕ η οποία δείχνει να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Κολοβέτσιου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ ενώ υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την απόκτηση του Μάσουντ  που έδειξε να σκέφτεται ακόμη την παραμονή του στη νέα Σμύρνη.

Στην ΑΕΚ η υπογραφή της υψομετρικής μελέτης για το νέο γήπεδο από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη είχε προκαλέσει ενθουσιασμό και έχει φέρει τα μεταγραφικά σε δεύτερο πλάνο αλλά είναι δεδομένο ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στην ομάδα ο Νάτσο Σκόκο και αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι του δικέφαλου είναι η απάντηση της Νιούελς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top