Γιορτή αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή 9.000 παιδιών

Στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ συμμετέχουν καθε χρόνο 125 ακαδημίες από όλη τη χώρα

Το μοναδικό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιανουάριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας με τη συμμετοχή 810 μικρών αθλητών από 16 ακαδημίες της Αττικής, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, των Κυκλάδων, της  Αχαΐας και της Εύβοιας στο τελευταίο φεστιβάλ της σεζόν.

«Όλοι ξέρουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ειδικά τα σπορ φέρνουν τους νέους πιο κοντά και γι' αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο ΟΠΑΠ κάνει κάτι τέτοιο, είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Μικαέλ Σκίμπε.

Τα παιδιά πήραν μέρος σε αθλήματα και διαδραστικά παιχνίδια, ενώ οι γονείς και οι συνοδοί τους παρακολούθησαν σεμινάρια ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

«Η πρωτοβουλία είναι πολύ καλή, φανταστική, που τα παιδάκια αυτά μαζεύονται από όλες τις πόλεις, το χαίρονται, αυτό νομίζω είναι πολύ καλή πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, μπράβο τους» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής, ενώ η επικεφαλής εταιρικής υπευθυνότητας ΟΠΑΠ, δήλωσε:

«Ο ΟΠΑΠ, πιστός στο όραμα του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό από το 2014 υλοποιούμε το πρόγραμμα των αθλητικών ακαδημιών. Στόχος του προγράμματος είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά αρχές και αξίες που θα τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, ή απλοί λάτρεις του αθλητισμού εν γένει».

Στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ συμμετέχουν καθε χρόνο 125 ακαδημίες από όλη τη χώρα.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top