Χαμός μετά τον αγώνα Βοσνία-Ελλάδα! Ξύλο σε γήπεδο και εξέδρες – Έσπασαν το δόντι του Γιαννιώτα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Έντιν Τζέκο έπιασε από το λαιμό τον Κώστα Μανωλά

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος αλλά και οι εξέδρες, στο σημείο που κάθονταν οι λίγοι Έλληνες φίλαθλοι, μετά τον αγώνα Βοσνία-Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την αποχώρηση των διεθνών από το γήπεδο, ο Έντιν Τζέκο έπιασε από το λαιμό τον -συμπαίκτη του στη Ρόμα- Κώστα Μανωλά. Ο προπονητής της Βοσνίας Μπζντάρεβιτς παρεμβαίνει και χωρίζει τους δυο παίκτες.

Η ένταση όμως δεν σταματά: από την εξέδρα πέφτουν αντικείμενα προς τους Έλληνες παίκτες, ενώ ο Μπέσιτς κινείται εναντίον του Μανωλά.

Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας Στεφάν Ζιλιά επιτίθεται στους Έλληνες παίκτες όταν εκείνοι προσπαθούν να μπουν στη φυσούνα.

Πιάνει τον Γιαννιώτα και τον γρονθοκοπεί, με αποτέλεσμα ο Ελληνας διεθνείς να χάσει ένα δόντι.

Μετά την επίθεση που δέχθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι Έλληνες διεθνείς πήγαν στη κερκίδα όπου ήταν οι Έλληνες φίλαθλοι προκειμένου να τους γλιτώσουν καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αρχίσει να τους κτυπούν με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε φώναζαν προς τις αστυνομικες δυνάμεις και τους σεκιούριτι να σταματήσουν τις επιθέσεις, ενώ μέλη της ελληνικής αποστολής δέχθηκαν επίθεση.

Οι Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Γιαννιώτης και οι υπόλοιποι με χαρακτηριστικές κινήσεις πέτυχαν να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την ελληνική εξέδρα. 

Πάντως, πολύ δύσκολα οι Βόσνιοι θα γλιτώσουν την τιμωρία της έδρας τους καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Νίκολα Ριτσόλι έχει γράψει για την επίθεση που δέχθηκαν οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και για τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα, που έχασε ένα δόντι από τη γροθιά του βοηθού του Μπαζντάρεβιτς.  

Από τη πλευρά της η ομοσπονδία της Βοσνίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αφενός καταδικάζει την επίθεση του προπονητή της στον Γιαννιώτα. αφετέρου όμως επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στους Έλληνες παίκτες για όσα συνέβησαν στη Ζένιτσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top