H εθνική του 2004 και οι παλαίμαχοι της Ίντερ αγωνίστηκαν για το «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 κατακτώντας το ευρωπαϊκό και η ομάδα των παλαίμαχων της Ίντερ, συναντήθηκαν χθες για καλό σκοπό, αφού έδωσαν φιλικό αγώνα στο παγκρήτιο στάδιο, αφιερωμένο στον σύλλογο «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» και την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ο κόσμος αγκάλιασε τους Έλληνες διεθνείς και τον Ότο Ρεχάγκελ δίνοντας βροντερό παρών στο γήπεδο, ενώ τη σέντρα του αγώνα έκανε ο αγγελιοφόρος του "Συλλόγου Ελπίδα" Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών με τους Έλληνες διεθνείς να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, αφού όλοι έδωσαν δείγμα ενισχύοντας την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Σάκης Ρουβάς: «Έμαθα να παίρνω και δείγμα λοιπόν, γιατί είναι κάτι πολύ απλό, είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, είναι τελείως ανώδυνο, τελείως ακίνδυνο και είναι τόσο σημαντικό γιατί είναι δύσκολο να βρούμε συμβατούς δότες».

Άγγελος Χαριστέας: «Σήμερα έγινα κι εγώ πρώτη φορά δότης μυελού των οστών και πιστεύω ότι είναι τιμή για μένα και μεγάλή μου χαρά, το να είμαι ένα κομματάκι από όλο αυτό το πολύ ωραίο πράγμα που γίνεται».

Οι Έλληνες διεθνείς με τον Ότο Ρεχάγκελ να κάθεται ξανά στον πάγκο και να δίνει οδηγίες, χόρεψαν για άλλη μια φορά εντός γηπέδου με αντίπαλο την Ίντερ στους ρυθμούς του πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων.

Η ήττα της Ελλάδας στα πέναλτι με 4-2 είχε μικρή σημασία. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πέρασαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε Ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top