Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν «τα ξίφη τους» στον πρώτο τελικό των play-off

Στις 21.00 στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν «τα ξίφη τους» στον πρώτο τελικό των play-off

Αρχίζουν  σήμερα (28/05) οι σειρές των τελικών και «μικρών» τελικών της Α1 Ανδρών. ΑΕΚ και Άρης, όπως και την περσινή σεζόν, θα μονομαχήσουν για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος.

Η μόνη διαφορά με την περασμένη χρονιά είναι πως αυτή την φορά το πλεονέκτημα έδρας το έχει η Ένωση. Αμφίβολοι για τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ (18:00) είναι από την πλευρά της ο Ντόνι ΜακΓκραθ, που έχει υποστεί θλάση στην οσφυϊκή μοίρα, και για τον Άρη ο Τζάστιν Τζάκσον, λόγω τραυματισμού στο πέλμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που ο Άρης θα διεκδικήσει την 3η θέση. Ο νικητής της σειράς θα κριθεί στις τρεις νίκες. 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» για 12η σερί χρονιά στους τελικούς της Α1, με τους «ερυθρόλευκους» όπως και πέρσι να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. 

Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 21:00 στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες, όπως δήλωσε και ο τεχνικός τους Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι σχεδόν απίθανο να έχουν στη διάθεση τους για την σειρά με το «τριφύλλι» τον Ματ Λοτζέσκι, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στα πλέι οφ της Euroleague με την Αναντολού Έφες.

 Αντίθετα, οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο

 τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις τρεις νίκες.  

 

   1οι αγώνες

 

Κυριακή, 28 Μαϊου

 

Γήπεδο  Ώρα    Αγώνας                      

 

ΟΑΚΑ   18.00   ΑΕΚ-Άρης                

 

ΣΕΦ    21.00   Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top