AΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην Κωνσταντινούπολη-Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final 4 της Eυρωλίγκας, Τούρκοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτίθενται σε φιλάθλους του Ολυμπιακού οπλισμένοι με ρόπαλα και με μαχαίρια.

Ακολουθεί κυνηγητό στους πεζοδρόμους αλλά και μάχες σώμα με σώμα, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε φίλοι των ερυθρόλευκων. Ενας από αυτούς μαχαιρώθηκε στο πόδι,. Ένα... επαγγελματικό χτύπημα το οποίο συνηθίζεται σε μάχες χούλιγκαν.

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Τούρκους χούλιγκαν. Οι Έλληνες φίλαθλοι πήγαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια οπαδοί της Φενέρ ανέβασαν φωτογραφία τους στα social media στην οποία εμφανίζονται να επιδεικνύουν ρόπαλα και αυτοσχέδια μαχαίρια, με υβριστικά σχόλια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Από την οργή των Τούρκων δεν γλύτωσαν όμως και δυο φιλήσυχοι οπαδοί σε δρόμο κοντά στο γήπεδο που διεξάγεται το Final 4.

Μάταια οι Έλληνες προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους Τούρκους ότι δεν ήθελαν προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο απίστευτο επεισόδιο εναντίων οπαδών του Ολυμπιακού- Τούρκοι αφού μαχαίρωσαν φίλαθλο γρονθοκόπησαν άλλους δύο Έλληνες

Άγρια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη! Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top