Νέο απίστευτο επεισόδιο εναντίων οπαδών του Ολυμπιακού- Τούρκοι αφού μαχαίρωσαν φίλαθλο γρονθοκόπησαν άλλους δύο Έλληνες

Κλίμα πολέμου λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό του Final Four

Νέο απίστευτο επεισόδιο εναντίων οπαδών του Ολυμπιακού- Τούρκοι αφού μαχαίρωσαν φίλαθλο γρονθοκόπησαν άλλους δύο Έλληνες

Μυρίζει μπαρούτι λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη  στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το μεσημέρι της Παρασκευής, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε μαχαίρωσαν έναν οπαδό του Ολυμπιακού στο πόδι και χτύπησαν άλλους πέντε, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, δέχτηκαν άλλη μία επίθεση, αυτή τη φορά όχι στην πλατεία Ταξίμ αλλά  στην περιοχή Σερίνεβλερ της Κωνσταντινούπολης κοντά στο στάδιο που θα γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα δύο οπαδοί  των ερυθρόλευκων δέχτηκαν κλωτσιές και μπουνιές, όμως κατάφεραν να τους γλιτώσουν εγκαίρως Τούρκοι πολίτες που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή.

Μετά από αυτά τα περιστατικά ντροπής, οι Έλληνες συνοδεύτηκαν μέχρι την είσοδο του σταδίου Σινάν Ερντέμ όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη! Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top