Σούπερ Λίγκα: Πρωταθλητής για 44η φορά ο Ολυμπιακός

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

Σούπερ Λίγκα: Πρωταθλητής για 44η φορά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 44ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του και έβδομο στη σειρά στην επταετία 2011-2017, καθώς συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τον ΠΑΟΚ, μια αγωνιστική πριν τη λήξη.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την 29η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και καταδίκασε τους «πράσινους» σε υποβιβασμό στη Football League με βάση τη βαθμολογία, εφόσον δεν υπάρξουν ποινές σε άλλες ομάδες.

Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επί του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και σε ένα μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη με 3-1 στα Χανιά επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Με όσα ψυχικά αποθέματα έχουν απομείνει αλλά και με άδειες τσέπες οι παίκτες του Ηρακλή ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Παναιτωλικού με 2-1 πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Super League για του χρόνου!

Η Κέρκυρα νίκησε στο νησί των Φαιάκων 1-0 τον Πανιώνιο, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Super League κι έριξε τους «κυανέρυθρους» στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμους της ΑΕΚ αλλά χωρίς κίνδυνο για τα πλέι-οφ.

Η Λάρισα πήρε τη νίκη -που τόσο είχε ανάγκη για να διασφαλίσει την παραμονή- απέναντι στην Ξάνθη, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Η Βέροια, παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, νίκησε 4-3 τον Αστέρα Τρίπολης που ήθελε τη νίκη για να σφραγίσει μαθηματικά την παραμονή, αλλά τελικά το κατάφερε έμμεσα, χάρη στη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top