Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ρεάλ! Νίκησε με 2-1 την Μπάγερν

Ισπανική επέλαση στο Μόναχο

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ρεάλ! Νίκησε με 2-1 την Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και αποφασισμένη να διατηρήσει τον τίτλο της, όπως έδειξε με την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 2-1. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη, κι ας έμειναν οι γηπεδούχοι με 10 παίκτες από το 61ο λεπτό μετά την αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά.

Οι Βαυαροί του Κάρλο Αντσελότι φοβήθηκαν το παιχνίδι, παρότι διανύουν περίοδο φόρμας και είχαν τη θερμή υποστήριξη της «Αλιάντς Αρένα». Το φοβήθηκαν και το πλήρωσαν με ήττα-μισό αποκλεισμό, αφού είναι πολύ δύσκολη η ανατροπή στη ρεβάνς της 18ης Απριλίου. Η απουσία του Λεβαντόφσκι ήταν αισθητή στην επίθεση της Μπάγερν, ειδικά τη στιγμή που ο Βιδάλ σούταρε στο 45΄ στην εξέδρα το (ανύπαρκτο) πέναλτι που καταλόγισε ο Ριτσόλι για χέρι του Καρβαχάλ.

Η Ρεάλ είχε δοκάρι στο 15΄ σε κεφαλιά του Μπενζεμά, ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ επίσης με κεφαλιά στο 25΄ από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το χαμένο πέναλτι του ίδιου αποδείχθηκε καθοριστικό για την ομάδα του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε στο 47΄ και ο ίδιος έδωσε το «διπλό» στη «βασίλισσα» περνώντας με προβολή την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νόιερ στο 77΄, αλλά αν δεν υπήρχε αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια οι Βαυαροί θα είχαν υποστεί συντριβή.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 61΄ Μαρτίνεθ (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσάμπι Αλόνσο, Μαρτίνεθ, Βιδάλ - Κρόος, Καρβαχάλ

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (64΄ Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (65΄ Ντόουγκλας Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81΄ Κομάν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90΄ Κόβατσιτς), Μπέιλ (59΄ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83΄ Χάμες Ροντρίγκες)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top