Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός

«Πράσινο» το ντέρμπι των αιώνιων αντιπάλων

Με γκολ του Μάρκους Μπέργκ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων για την 25η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη που τους έφερε στους 45 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς.

«Μία πολύ δίκαιη νίκη για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και πολύ μεγαλύτερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον κόσμο για όλη την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Εύχομαι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει και στην συνέχεια» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κύριος Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Μία πολύ δίκαιη νίκη για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και πολύ μεγαλύτερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον κόσμο για όλη την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Εύχομαι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει και στην συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού κύριος Μιχάλης Βούζας.

Στον Ολυμπιακό πάντως κινούνται για την πρόσληψη προπονητή με το όνομα του Γάλλου Φιλίπ Μοντανιέ, να προβάλλει ως φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Στη σχετική λίστα φαίνεται πως βρίσκονται ο Ισπανός Χουάντε Ράμος και ο συμπατριώτης του, Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Μίντλεσμπρο.

Το πρωί της Τρίτης  στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στην οποία μετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top