Δεν ισχύουν τα διαρκείας των θυρών 3 έως 7 με Μπεσίκτας- Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Οι κάτοχοι θα πρέπει να ανταλλάξουν τα εισιτήρια με προσκλήσεις

Ανακοίνωση Ολυμπιακού

Μετά την τιμωρία που έφαγε από την UEFA,   για την συμπεριφορά των οπαδών του ο Ολυμπιακός ς εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7 ότι δεν θα ισχύσουν οι κάρτες τους στο ματς με τη Μπεσίκτας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7, ότι, λόγω τιμωρίας από την UEFA, για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν και θα πρέπει να τα ανταλλάξουν με προσκλήσεις, ακολουθώντας την κατωτέρω διαδικασία:

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του εκδοτηρίου, στη θύρα 17, είναι οι εξής:

- Παρασκευή 3/3 (10:00 – 18:00), 
- Σάββατο 4/3 (10:00 – 16:00), 
- Κυριακή 5/3 (10:00 – 14:00), 
- Δευτέρα 6/3 έως Τρίτη 7/3 (10:00 – 18:00)

Σημειώνεται ότι η ανταλλαγή των εισιτηρίων διαρκείας με τις προσκλήσεις θα γίνει μόνο τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, με σειρά προτεραιότητας. Αφορά σε επιλογή θέσεων μεταξύ των θυρών 3 έως 7 (3.108 θέσεις) ή της θύρας 23, καλύπτοντας έτσι το σύνολο των εισιτηρίων διαρκείας.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προβεί στην ανταλλαγή εφόσον προσκομίσει τις πρωτότυπες κάρτες διαρκείας και ισάριθμες ταυτότητες (πρωτότυπες ή φωτοτυπίες).

Όσοι δεν προβούν στην διαδικασία αλλαγής δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου με το διαρκείας τους, στον αγώνα με την Μπεσίκτας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top