Ο ’’Μητρογκολ" σκοράρει ασταμάτητα με την Μπενφίκα

Έφτασε τις έξι νίκες στη σειρά

Κανένας σαν τον Κώστα Μήτρογλου. Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo»,σημειώνει  ότι ο Ελληνας επιθετικός είναι ο πιο αποφασιστικός παίκτης της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας.

Χθες, Τρίτη με τα δύο γκολ που σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Εστορίλ (1-2), έφτασε τα 9 στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της Μπενφίκα. Τα γκολ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ήταν καθοριστικά στους πρόσφατους θριάμβους στο πρωτάθλημα, εναντίον της Τσάβες (δύο γκολ στο τελικό 3-1) και Μπράγκα (το νικητήριο γκολ στο 1-0),  αλλά και με την Αρούκα (δύο γκολ στη νίκη με 3-0).

Στο Champions League, άφησε επίσης το σημάδι του για να σφραγίσει τη νίκη (1-0) εναντίον της Ντόρτμουντ. Με την χθεσινή η Μπενφίκα, έφτασε τις έξι νίκες στη σειρά, με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει σημειώσει το 69,2% (εννέα) των τελευταίων 13 γκολ της πορτογαλικής ομάδας. 

Να σημειωθεί ότι με αυτά τα δύο γκολ  που πέτυχε χθες ο Μήτρογλου έφτασε τα 24 συνολικά (από αυτά τα 13 είναι στο πρωτάθλημα) την τρέχουσα περίοδο και είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top