Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού- Σκόνταψε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Δείτε το βίντεο

Δέκα λεπτά χρειάστηκε χθες το βραδυ ο Ολυμπαικός για να νικήσει 2-0 την ΑΕΛ.

Μόλις 14 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του αγώνα ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα μετά από γύρισμα του Σεμπά από αριστερά. Στο 9ο λεπτό ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ελιουνούσι οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μπράουν Ιντέγε σκόραρε για 13η φορά στη φετινή σεζόν, δαιμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα και ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Έτσι ο δικέφαλος έμεινε τρίτος με 36 βαθμούς, καθώς μόνος στη δεύτερη θέση έμεινε ο Πανιώνιος που χθες νίκησε 1-0 τη Βέροια. 

Συναρπαστικό ματς στα Περιβόλια των Χανίων όπου Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Στο 9' ο Κόντε άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τζημόπυλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Πλατανιάς μείωσε το σκορ στο 32 με τον Γιακουμάκη και στο 40 κατάφερε με τον Κάργα να ισοφαρίσει το ματς. Στο 51 η ομάδα των Χανίων πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Σίγκνεβιτς. Όμως επτά λεπτά αργότερα ο κόντε με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Νικήτρια βγήκε η Κέρκυρα στο ντέρμπι παραμονής με τον Λεβαδειακό, καθώς επικράτησε 1-0 με γκολ του Γκομέζ στο 34ο λεπτό του αγώνα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top