Η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το final 4 της Euroleague

Τι είπε ο ισχυρός άντρας της διοργανώτριας αρχής , Τζόρντι Μπερτομέου

Η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το final 4 της Euroleague

​Στο γήπεδο που το 2012 ο Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης για 2η φορά, θα φιλοξενηθεί το final 4 της Euroleague για τη σεζόν 2016/2017.

Από τις 19 έως τις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη οι αγώνες που θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα της «Γηραιάς Ηπείρου».

«Αισθανόμαστε όμορφα όταν βρισκόμαστε εδώ. Η Euroleague έχει "χτίσει" τη σχέση της με την Τουρκία. Μια σχέση που ξεπερνάει το χορηγικό επίπεδο. Το Final Four της Euroleague της νέας σεζόν θα γίνει εδώ, στο "Sinan Erdem"» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μ��ερτομέου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη στην Πόλη, και πρόσθεσε:

«Η Κωνσταντινούπολη έχει παράδοση στα Final 4 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον επόμενο πρωταθλητή της Euroleague σε αυτή την πόλη τον επόμενο Μάιο. Θα επιστρέψουμε στο "Sinan Erdem Dome", ένα από τα καλύτερα γήπεδα που υπάρχουν, στο οποίο είναι ωραίο να βλέπεις μπάσκετ σε μια σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλους τους σταρ στην πόλη του για πρώτη φορά στην ιστορία».

Το γήπεδο, στο οποίο θα γίνουν οι τέσσερις αγώνες αποτέλεσε στο παρελθόν έδρα της Αναντολού Εφές και της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο, την τωρινή περίοδο χρησιμοποιείται για τα παιχνίδια της εθνικής Τουρκίας και της Μπεσίκτας.

Η χωρητικότητα του στους αγώνες μπάσκετ είναι 16.000 θεατές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top