Χωρίς Λέοβατς στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

''Πονοκέφαλος'' για τον Βλάνταν Ίβιτς

Χωρίς Λέοβατς στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μπήκε ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ιβιτς να περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην αμυντική διάταξη που είναι η απουσία του Κροάτη πλάγιου αμυντικού, Μαρίν Λέοβατς.

Ο συγκεκριμένος είχε δει την κίτρινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με αυτήν συμπλήρωσε τις επτά, οπότε τιμωρείται αυτόματα με δυο αγωνιστικές που πρόκειται να τις εκτίσει στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει απευθυνθεί ήδη στη λίγκα και εκείνη με τη σειρά της έχει κάνει τη σχετική ερώτηση στην ΕΠΟ, προκειμένου να διευκρινιστεί και από τα πλέον αρμόδια χείλη τι ακριβώς θα ισχύσει.

Ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Λέοβατς θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής, κάτι που θα αναγκάσει τον Ίβιτς να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των πλάνων του.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός προσανατολίζεται είτε να αντικαταστήσει τον Λέοβατς με τον Γιαννούλη ή με τον Κίτσιου να ξεκινάει στα δεξιά με τον Μάτος να μετατοπίζεται στα αριστερά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top