Πήραν προθεσμία Κουρίδης και Μαρινάκης!

Για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο

Πήραν προθεσμία Κουρίδης και Μαρινάκης!

Το πρωί της Δευτέρας (27/04) ο Θόδωρος Κουρίδης πέρασε την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ πήρε προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου για να απολογηθεί.

Νωρίτερα, στην Ευελπίδων βρέθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, που πήρε επίσης προθεσμία για τις 3 Ιουνίου, ενώ στο μεταξύ, στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.

Όπως τόνισε είχε κληθεί για μια δήλωση του πρόεδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ωστόσο αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατά συναυτουργία δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

μαρινακης.jpg

Αντιμέτωπος με τον ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη θα βρεθεί στις αρχές Ιουνίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος το πρωί ζήτησε και πήρε, μέσω του συνηγόρου του προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει αναφορικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται μεταξύ άλλων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά στημένους αγώνες, σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα Αρ. Κορέα, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top