Ο Τσαϊρέλης οδηγείται στο χειρουργείο

"Πονοκέφαλος" στον Ολυμπιακό

Ο Τσαϊρέλης οδηγείται στο χειρουργείο
Η ατυχία στον Ολυμπιακό με τους τραυματίες δεν έχει τελειωμό! Το πρόβλημα του Μιχάλη Τσαϊρέλη αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό –απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί- και έτσι την Πέμπτη (2/4) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Ο Έλληνας φόργουορντ πάσχει από σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Όταν είχε μετακομίσει από την Τενερίφη στον Πειραιά, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε φανεί στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, αλλά τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Όμως, την κατάστασή του επιδείνωσε η πρόσφατη θλάση που υπέστη και έτσι το… ραντεβού με το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από 30 ημέρες. Ωστόσο, η επάνοδό του στα παρκέ θα γίνει γνωστή με την πάροδο του χρόνου και κατά την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής του πορείας, καθώς υπάρχει ένα μικρό… παράθυρο να μπορεί να βοηθήσει στους τελικούς των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η μοναδική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στο παιχνίδι του ΣΕΦ κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, όπου είχε αγωνιστεί για 3:17’’ και είχε πετύχει ένα καλάθι.

Από ‘κει και πέρα, την Τετάρτη (1/4) θα κριθεί για το αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Μόσχα, για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι όμως έχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top