Κοντονής: «Εκφράσαμε την πρόθεσή, να μας βοηθήσει η FIFA»

Θα υπάρξει συμφωνία στις 30 Απριλίου

O Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε χθες Δευτέρα με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

O υφυπουργός Αθλητισμού εξερχόμενος από το γραφείο του δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε και τόνισε ότι ζητήθηκε βοήθεια τόσο από την FIFA όσο και από την UEFA ώστε να λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Εκφράσαμε την πρόθεσή, να μας βοηθήσει η
FIFA στα ζητήματα που είναι ανοικτά στον ελληνικό αθλητισμό. Η συζήτηση που είχαμε ήταν εποικοδομητική και θα υπάρξει συμφωνία στις 30 Απριλίου. Θα ήθελα να ξέρετε ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για τα καλό του αθλητισμού και όλοι ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία και όλα αυτά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν με την συζήτηση και τον διάλογο.

Πρέπει το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητικός γενικότερα πρέπει να διασφαλιστεί από την αξιοπιστία. Πιστεύω στον διάλογο και προσπαθούμε να διαμορφώνουμε πεδία συνεννόησης. Αυτά τα πεδία θα είναι προωθητικά. Θέλουμε να υπάρχει μια κατεύθυνση προς τη διαφάνεια τον εκδημοκρατισμό και να είστε σίγουροι ότι θα καταλήξουμε σε θετικά συμπεράσματα σε κάθε κατεύθυνση.

Εξήγησα στην ομοσπονδία ότι είναι καθαρά διοικητικά μέτρα. Είναι άλλο τα διοικητικά μέτρα και άλλο τα πειθαρχικά μέτρα. Αυτά θα λαμβάνονται από τις ομοσπονδίες. Δεν μπορεί οι ποδοσφαιρικές εταιρείες να μην ελέγχονται από το κράτος ενώ ελέγχονται όλες οι άλλες.
Θα καταλήξουμε σε συμφωνία», είπε ο κ. Κοντονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top