Ο Γιάννης Φετφατζίδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης!

Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Φετφατζίδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος μετά τους Βαγγέλη Μόρα και ΠαναγιώτηΤαχτσίδη πήρε εξιτήριο, την Δευτέρα (30/03) από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διεθνείς μας το πρωί της Δευτέρας (30/03) ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο ποδοσφαιριστής της Κιέβο Βερόνα μετέβη στο ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, συνοδεία του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, Βαγγέλη Μαχαίρα.

Ο Φετφατζίδης υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων (όλες αρνητικές) στο διάστημα της 12ωρης νοσηλείας του, ε��ώ οι γιατροί που τον παρακολούθησαν συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, Τάσο Τόκη, και ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Φετφατζίδης θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, ύστερα από άδεια που εξασφαλίστηκε σε επικοινωνία του Γιώργου Καραγκούνη με την Κιέβο Βερόνα, ενώ ο Μόρας και ο Ταχτσίδης θα επιστρέψουν στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top