Ορθοπεταλιές στην παραλία της Χαλκίδας

Αγώνας Mini Enduro

Η σειρά αγώνων Enduro Mediterraneo βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση, ενώ το Mini Enduro της Χαλκίδας απέχει μερικές μέρες.
ΟΡΘ2.jpg
Η σειρά αγώνων φέτος θα περιλαμβάνει 5 αγώνες στο σύνολο, τέσσερις εκ των οποίων θα έχουν βαθμολογικό χαρακτήρα. Ο αγώνας Mini Enduro της Χαλκίδας θα είναι ο μόνος εκτός βαθμολογίας, καθώς ο βασικότερος στόχος του event αποτελεί την γνωριμία των μικρών μας φίλων με το άθλημα της Enduro ποδηλασίας, την είσοδο πιο μεγάλων φίλων στο σπορ αυτό, αλλά και την συμμετοχή των πιο Professional σε μια γιορτή ποδηλασίας με εκκίνηση το στρογγυλό της παραλίας της Χαλκίδας.
ΟΡΘ3.jpg
Ο υποχρεωτικός εξοπλισμός για την συμμετοχή για τον αγώνα είναι το Κράνος – Γάντια – Επιγονατίδες ενώ για την κατηγορία Junior 13-18 είναι απαραίτητη η παρουσία και υπογραφή κηδεμόνα σε ειδική υπεύθυνη δήλωση κατά τις εγγραφές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της διοργάνωσης www.enduromediterraneo.com
ΟΡΘ4.jpg
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές στο λόφο του Κάστρου του Καράμπαμπα, εύκολου επιπέδου ακόμη και για αρχαρίους. Ολόκληρη η διαδρομή του αγώνα είναι έναςκύκλος 4,7 km ενω το total elevation gain/loss είναι 132μ. Οι διαγωνιζόμενοι θα παραλαμβάνουν τα νούμερα τους απο το στρογγυλό της παραλίας απο όπου θα γίνεται η εκκίνηση των αθλητών ανά εξάδες κάθε 3 λεπτά.

Οι μικροί μας φίλοι θα είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν πρώτοι, και έτσι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τους μεγαλύτερους να κατεβαίνουν τα μονοπάτια μέσα στο Άλσος του Καράμπαμπα.

Οι εκκινήσεις στις ειδικές διαδρομές θα γίνονται ανα 30 δευτερόλεπτα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι διαδρομές θα είναι πλήρως σηματοδοτημένες στις 9:00 πμ της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015. Στις 10:30 θα γίνει η ενημέρωση προς τ��υς αθλητές και στις 11:00 θα αρχίσουν να αναχωρούν οι διαγωνιζόμενοι ανα εξάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top