Στους «4» ο Ηρακλής: απέκλεισε τον Πανιώνιο στα πέναλτι!

Τι έγινε στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας

Στους «4» ο Ηρακλής: απέκλεισε τον Πανιώνιο στα πέναλτι!

​Την έκπληξη που άρχισε στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου ολοκλήρωσε ο Ηρακλής, αποκλείοντας τον Πανιώνιο με νίκη 4 - 3 στα πέναλτι.

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη πήγε στην παράταση καθώς οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν το σκορ της ήττας τους στον πρώτο αγώνα (2 - 0). Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με πέναλτι του Κολοβού, που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Χουάντερσον, ενώ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ήρθε το δεύτερο γκολ, με το σουτ του Μπουμάλ να φτάνει στον στόχο αφού πρώτα βρήκε στον Ζιάμπαρη κι άλλαξε πορεία.

Στο 65΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μητρόπουλος των γηπεδούχων, αλλά στο 75΄ η ισορροπία με την αποβολή του Περόνε, επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς στη «ρώσικη ρουλέτα» έδωσε ο Χουάντερσον, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Κόρμπου, ενώ νωρίτερα ο Κολοβός είχε χάσ��ι τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει στην τετράδα τον Πανιώνιο καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83΄λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88΄ Φούντας), Ιμπαγάσα (67΄ Γκέζος), Κολοβός, Γιάννου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (64΄ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80΄ Λουκίνας), Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68΄ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Περόνε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top