Όνειρο μακρινό ο τίτλος: έχασε από τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Με 3 – 1 έληξε το παιχνίδι για την 22η αγωνιστική

Όνειρο μακρινό ο τίτλος: έχασε από τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Με... κυάλια φαίνεται πως κοιτάει πλέον τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 3 – 1 από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής της Super League!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πιο δυνατά στο αγώνα και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις, ��λλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος, στο 11΄, με κοντινό πλασέ του Τζορτζ. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Λαμπρόπουλο στο 34΄ με πέναλτι, μετα από ανατροπή του Τζορτζ μέσα στην περιοχή από τον Ρικάρντο Κόστα.

Στο 52’ λεπτό, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2 – 1 με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν είχε πει την τελευταίο του κουβέντα και στο 82’ ο Κουτσιανικούλης «έγραψε» με πλασέ το τελικό σκορ.

Στο 43΄, ο Μαντούρο αποχώρησε μετά από άσχημο τραυματισμό, καθώς έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Μονιάκη και ένιωσε αφόρητους πόνους στο δεξί χέρι του στο ύψος του αγκώνα. Στο 70’, εκτός βγήκε ο Τζορτζ, που υπέστη διάστρεμμα σε «μονομαχία» με τον Κόστα.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (67΄ Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73΄ Μαραθιανός)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (59΄ Κίτσιου), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Γκολάσα (82΄ Κουλούρης), Μαντούρο (45΄ Τζανδάρης), Παπαδόπουλος, Περέιρα, Μακ, Νομπόα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top