Στ. Κοντονής: «Επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας στα πλαίσια τα αθλητικά»

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Στ. Κοντονής: «Επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας στα πλαίσια τα αθλητικά»

Την πεποίθησή του πως το προσεχές ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού θα διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δεν θα σας πω τι περιμένω. Επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας στα πλαίσια τα αθλητικά. Να μην έχουμε έκτροπα, να μην έχουμε βιαιότητες διότι ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν τον αθλητισμό και την νεολαία. Πρώτος στόχος της Κυβέρνησης είναι να προστατέψει τους νέους ανθρώπους από παρόμοια φαινόμενα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε σήμερα μια ειλικρινή συζήτηση, επί πολλών θεμάτων, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον κ. Μαρινάκη. Η συζήτηση όπως σας είπα ήταν ειλικρινής και θέσαμε εμείς ως Υπουργείο υπόψιν του Προέδρου, τα ζητήματα κυρίως κατά της βίας. Συζητήσαμε και άλλα θέματα και πιστεύω ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες, στον αθλητισμό. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αύριο θα συναντήσω τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα συζητήσουμε επ' αυτών των θεμάτων, διότι η απόφαση της Κυβέρνησης, να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή τη μάστιγα που λέγεται βία, φανατισμός και μισαλλοδοξία, στον χώρο του αθλητισμού, είναι ειλημμένη και θα υλοποιηθεί. Θέλουμε αυτή την προσπάθεια, να την κάνουμε, από κοινού, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλητισμού και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Εκτιμώ ότι μπορούμε να πετύχουμε από τώρα, ένα μίνιμουμ συμφωνίας και συναίνεσης για ορισμένα πράγματα. Θα το διαπιστώσω αυτό, είναι ζητούμενο βεβαίως, θα το δ��απιστώσω τις επόμενες ημέρες που θα έχω και συναντήσεις με τους άλλους εκπροσώπους των ΠΑΕ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top