Απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ΑΣΕΑΔ

Θα επαναληφθεί το Άρης-ΠΑΟΚ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ να επαναληφθεί η αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, μετά την οριστική διακοπή της, με απόφαση των διαιτητών, στις 18 Οκτωβρίου 2014, στο Αλεξάνδρειο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι θα επαναληφθεί, με νέο φύλλο αγώνα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα καθοριστεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος εν ευθέτω χρόνω, καθώς η Λίγκα θα πρέπει να λάβει υπ' όψη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο
EuroCup και εν γένει το πρόγραμμα των δύο ομάδων.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2014, στη συνεδρίασή του, ο ΕΣΑΚΕ κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την επανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Επιπλέον, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε σήμερα, Πέμπτη (22/01) την αίτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για επανασυζήτηση/ανάκληση της υπ' αριθμ. 96/28-11-2014 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Τότε, το ΑΣΕΑΔ είχε δεχτεί την προσφυγή της ΚΑΕ Άρης, ακυρ��νοντας την υπ' αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ και την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top