Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μοχάμεντ Άλι

Επιστροφή στο σπίτι ανήμερα των 73ων γενεθλίων του

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μοχάμεντ Άλι

​Εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε μέσα στην εβδομάδα, πήρε ο Μοχάμεντ Άλι, που νοσηλεύθηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

«Είναι στο σπίτι του και ξεκουράζεται και είναι χαρούμενος που βγήκε από το νοσοκομείο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάνελ και πρόσθεσε ότι η οικογένεια του Άλι «εκτιμά ιδιαίτερα τη στήριξη και τις συνεχείς ευχές του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ζωντανού θρύλου της πυγμαχίας, Μπομπ Γκάνελ. Όπως πρόσθεσε, ο Άλι, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, βγήκε έγκαιρα από το νοσοκομείο προκειμένου να γιορτάσει σήμερα τα 73α γενέθλιά του.

Σημειώνουμε πως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών, που αποχώρησε από την ενεργό δράση το 1981 με ρεκόρ 56 νίκες - 5 ήττες, μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο μέσα σε διάστημα ενός μηνός. Η πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, οπότε και οι γιατροί έκαναν λόγο για ήπια πνευμονία. Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσαν ότι υπέφερε από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top