Brad Pitt: Πρωτοχρονιά για ερωτευμένους στο Μεξικό με την Ines de Ramon

Υποδέχτηκε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο ο χολιγουντιανός σταρ

Δείτε βίντεο για τον Brad Pitt από το Breakfast@Star

Ο Brad Pitt κι η νέ α του σύντροφος Ines de Ramon, καλωσόρισαν το 2023 από το Μεξικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι έφτασε στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Κάμπο Σαν Λούκας λίγες ώρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Brad Pitt: Χέρι-χέρι με την 29χρονη σύντροφό του στα γενέθλιά του

Πηγή στο περιοδικό People δήλωσε: «Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν. Δεν υπάρχει άγχος. Ο Brad περνάει περισσότερο χρόνο με την Ines και είναι πολύ ευτυχισμένος».

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας Babylon στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας Babylon στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Λος Άντζελες παρέα με τη Cindy Crawford και τον Rande Gerber.

Μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie, τα δημοσιεύματα έχουν «χρεώσει» πολλές νέες σχέσεις στον Pitt, όμως όπως όλα δείχνουν, τίποτα από αυτά δεν ίσχυε.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με καμία από τις γυναίκες που φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση, ενώ απέφευγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, αν κι εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για τα ερωτικά του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σχεδόν έχει επιβεβαιώσει τη νέα του σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Brad Pitt: Με νέα 29χρονη συνοδό ο σταρ, πρώην σύζυγο διάσημου ηθοποιού

H 29χρονη καλλονή είχε συνοδεύσει τον 59χρονο σταρ στο πάρτι των γενεθλίων του, στις 18 Δεκεμβρίου στο Χόλιγουντ. Όπως είχε αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους φάνηκαν να μιλούν με καλή διάθεση ο ένας στον άλλο και να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είχε πει στην εφημερίδα: «Ο Brad αγαπά πολύ την Ines. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου. Είναι πολύ καλή, χαριτωμένη, διασκεδαστική και με πολλή ενέργεια. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Brad απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της», όπως κι έκανε στην έλευση του νέου έτους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top