Πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής με το ματς Παναθηναϊκός- Άρης

Στις 18.00 στο ΟΑΚΑ

Πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής με το ματς Παναθηναϊκός- Άρης

Στις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης (16/12) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ και με αυτή την αναμέτρηση θα πέσει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, καθώς Δημήτρης Διαμαντίδης και Έι Τζέι Σλότερ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα με τον πρώτο να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Αμερικανό γκαρντ που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην δωδεκάδα!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα του και θα επανεξεταστεί και σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ενώ ο Σλότερ δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης.

Στόχος του τριφυλλιού είναι να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του και να παραμείνει στην κορυφή,εν όψει της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (22:00).

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα στον Αρη.

Έτσι, τη 12άδα την απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέφεν Αντεγκμπόγιε, Νίκος Γκίκας, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Γιάννης Καραθανάσης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ντρου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ και Κώστας Χαρίσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top