Το συγκινητικό γράμμα του Κόμπι Μπράιαντ στον Μάικλ Τζόρνταν!

"24 χρόνια αργότερα, προσπέρασα τη μούσα μου"

Το συγκινητικό γράμμα του Κόμπι Μπράιαντ στον Μάικλ Τζόρνταν!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (14/12) ο Κόμπι Μπράιαντ έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ, καθώς έφτασε στους 32.310 πόντους, ξεπερνώντας τον ζωντανό «θρύλο» του ΝΒΑ, Μάϊκλ Τζόρνταν, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην 4η θέση με 32.292 πόντους.

Ο μπασκετμπολίστας μέσω ενός γράμματος που έστειλε στην αθλητική ιστοσελίδα: «The Players Tribune», ευχαρίστησε τον Τζόρνταν για την έμπνευση που του έδωσε.

ΜΑΙΚΛ.jpg
(Ο Μάικλ Τζόρνταν)

Αναλυτικά έγραψε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ:

«Σκέφτηκα να παρατήσω το μπάσκετ και να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο. Κι εδώ ήρθε ο σεβασμός και ο θαυμασμός μου για τον MJ να μου αλλάξει γνώμη. Έμαθα πως είχε κοπεί από την ομάδα του γυμνασίου ως πρωτοετής, έμαθα πως ένιωσε ντροπιασμένος, πως είναι να αποτυγχάνεις. Χρησιμοποίησε αυτά τα συναισθήματα ως ενέργεια, να γίνει πιο δυνατός, δεν τα παράτησε. Έτσι αποφάσισα να πάρω την πρόκληση όπως και αυτός. Θα διοχέτευα την αποτυχία με τέτοιο τρόπο ώστε να ενεργοποιήσω τη φωτιά του ανταγωνισμού που έκαιγε μέσα μου. . ήμουν εθισμένος ώστε να αποδεικνύω στην οικογένειά μου - και πιο σημαντικό στον εαυτό μου - πως ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

Έγινε εθισμός. Έμαθα τα πάντα για το παιχνίδι, την ιστορία του, τους παίκτες, τις βασικές αρχές του. Δεν ήταν μόνο ότι ήμουν αποφασισμένος να μην αφήσω να περάσει ένα καλοκαίρι στο μηδέν, είχα οδηγηθεί να αντιμετωπίζω το αίσθημα της αποτυχίας στον ανταγωνισμό μου όπως οι άλλοι αντιμετώπιζαν εμένα. Το δολοφονικό μου ένστικτο να σκοράρω μόλις είχε γεννηθεί.

24 χρόνια αργότερα, προσπέρασα τη μούσα μου.

Τι ταξίδι ήταν κι αυτό. Να φτάνω σε αυτό το σημείο αποτελεί τεράστια τιμή. Γνωρίζω το ωράριο του πατέρα μου για να πέσω για ύπνο. Θα με έστελνε για ύπνο και να βουρτσίσω τα δόντια μου κι εγώ θα περπατούσα σιγά. Αυτός ήμουν. Δε θα ήμουν εγώ αν δε βούρτσιζα κάθε δόντι δύο φορές, έπλενα τη γλώσσα μου τρεις φορές, πίεζα τα ούλα μου μέχρι να ματώσουν και ξέπλενα το στόμα μου τόσο πολύ που καιγόμουν μέχρι να μουδιάσω.

Δε θα ήμουν το παιδί που γύρισα από το μηδέν και δε θα μπορούσα να τιμήσω τον άνθρωπο που με ενέπνευσε όσο κανένας να ανταποκρίνομαι σε κάθε πρόκληση.

Σας ευχ��ριστώ για την αγάπη και τη στήριξη, την εκτιμώ αφάνταστα, ακόμη κι αν κάτι μέσα μου δε με αφήνει να το κάνω συνέχεια.

Με αγάπη,

Mamba out».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top