«Πράσινο φως» για αγώνες το Σαββατοκύριακο

Επιστολή από την Super League - με αιχμές απάντησε η ΕΠΟ

Αγωνιστική δράση αναμένεται να έχουμε στα ελληνικά γήπεδα μετά την αναβολή του πρωταθλήματος λόγω της δολοφονικής επίθεσης στον αρχιδιαιτητή Χριστόφορο Ζωγράφο. Μετά από επιστολή της Super League, η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό διαιτητών, ενώ στην απάντησή της άφησε αιχμές.

Στην επιστολή της, η Super League αναφέρει πως όλες οι ΠΑΕ καταδικάζουν «την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο» και ζητά επίσημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης «να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα».

«Για τους λόγους αυτούς σας ζητάμε να προβείτε στην ανάκληση της από 14/11/14 απόφασής σας και να ορίσετε κανονικά διαιτητές για το ερχόμενο τριήμερο 29-30/11 και 1/12», καταλήγει η επιστολή.

Απαντώντας, η ΕΠΟ δηλώνει… μερικώς ικανοποιημένη από την επιστολή της Super League, ενώ επισημοποιεί την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, καθώς θα ορίσει διαιτητές σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

«Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της, ενώ τονίζει πως, σε περίπτωση που υπάρξουν νέα κρούσματα βίας, ενδέχεται ακόμη και να διακόψει οριστικά την αγωνιστική σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top