Απεβίωσε ο Σουηδός διεθνής Κλας Ίνγκεσον

«Χτυπημένος» από τον καρκίνο

Απεβίωσε ο Σουηδός διεθνής Κλας Ίνγκεσον

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών άφησε ο πρώην προπονητής της Έλφσμποργκ και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κλας Ίνγκεσον, «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

«Η Έλφσμποργκ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα το πρωί απεβίωσε ο Κλας Ίνγκεσον. Οι σκέψεις μας βρίσκονται πρωτίστως στη σύζυγο και τα παιδιά του, που βρίσκονταν μαζί του μέχρι το τέλος στο σπίτι τους στο Όντεσογκ» αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σουηδικής ομάδας.

κλασ.jpg

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Ίνγκεσον φόρεσε τη φανέλα αρκετών ομάδων, όπως της Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Αγγλία και των Μπολόνια, Μπάρι, Λέτσε στην Ιταλία.

Ο Ίνγκεσον διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα το 2009. Άρχισε θεραπείες και μπόρεσε να αναλάβει την ομάδα U-21 της Έλφσμποργκ τον Οκτώβριο του 2010, ενώ ��ναβαθμίστηκε σε προπονητή της ανδρικής ομάδας τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η προπονητική καριέρα του διακόπηκε από την επανεμφάνιση του καρκίνου, αφού αν και παρέμεινε για ένα μικρό διάστημα στους πάγκους, σε καροτσάκι, αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος της περασμένης περιόδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top