Η μεγάλη επιστροφή: Ο Νίκος Γκάλης είναι εδώ!

Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ ανέλαβε ρόλο συμβούλου στον Άρη

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Νίκος Γκάλης είναι εδώ!
Ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Άρη και συγκίνηση στους Έλληνες φιλάθλους έχει προκαλέσει η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στα μπασκετικά δρώμενα.

Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ αποδέχθηκε πρόταση της διοίκησης του Άρη και αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.

«Η συστράτευση του Νίκου Γκάλη και η παρουσία του στα δρώμενα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. μας γεμίζει όλους με πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Αποτελεί μια πράξη ευθύνης και ευελπιστούμε να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να βρεθεί πιο μαζικά και πιο συνειδητά στο πλευρό του Άρη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης.

Γκάλης: «Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχθώ»

«Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης» δήλωσε από την πλευρά ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να στηρίξει την ομάδα: «Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα ��την ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού ΑΡΗ». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top