ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κολομβία

Πρώτος αγωνιστικός σταθμός το Μπέλο Οριζόντε!

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κολομβία

​Το Μουντιάλ ξεκίνησε και η εθνική μας το Σάββατο το απόγευμα με πρώτο αντίπαλο την Κολομβία ρίχνεται στην δική της μάχη για διάκριση στον κορυφαίο αυτό θεσμό.

Το Μπέλο Οριζόντε θα είναι ο πρώτος αγωνιστικός σταθμός στην μεγάλη προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας να ξεχωρίσει στο φετινό Μουντιάλ. Το επιβλητικό στάδιο Μινεράιο, είναι έτοιμο για την αναμέτρηση της εθνικής μας με την Κολομβία που θα έχει όπως είναι φυσικό, πολλούς περισσότερους οπαδούς στις εξέδρες.

Ήδη στην πόλη από την Πέμπτη οι Κολομβιανοί είναι χιλιάδες και συμμετέχουν στα πάρτι μαζί με τους Βραζιλιάνους, ενώ στις προβλέψεις τους δείχνουν σίγουροι για τη νίκη της ομάδας τους.

Οι Έλληνες δεν έχουν φτάσει ακόμη και αναμένονται το Σάββατο να κάνουν κι αυτοί αισθητή την παρουσία τους στο Μπέλο Οριζόντε.

Η Ελληνική ομάδα όμως έχει ήδη φτάσει στην πόλη και ευτυχώς για τον Φερνάντο Σάντος δεν υπάρχουν προβλήματα, περιμένοντας με αγωνία το πρώτο παιχνίδι.

Οι παίκτες μας δείχνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα λοιπόν, και όλοι ελπίζουν να είναι θετικό το ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα στην φετινή μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top