Τζάμπολ στους ημιτελικούς της Α1 μπάσκετ

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Τζάμπολ στους ημιτελικούς της Α1 μπάσκετ

Πρεμιέρα σήμερα στους ημιτελικούς της Α1 Ανδρών, με τα δύο ζεύγη των καλύτερων ομάδων της χρονιάς να ξεκινούν τη μάχη για πρόκριση στους τελικούς.

Έτσι λοιπόν, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για πέμπτη φορά και Ολυμπιακός και Πανιώνιος για τρίτη, θα βρεθούν από σήμερα αντιμέτωποι στα ημιτελικά των πλέι οφ, που θα κρίνουν την πρόκριση στους τελικούς, με τη συμπλήρωση τριών νικών.

Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, διαθέτουν σαφή ποιοτική ανωτερότητα και θέλουν να φτάσουν αήττητοι και με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση στους τελικούς για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο ανήκει το δικαίωμα... αμφισβήτησης των «πρασίνων» και των «ερυθρόλευκων», είτε για να τους θέσουν εμπόδια στον δρόμο προς τους τελικούς, με νίκες στη Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη, είτε φτάνοντας στην υπέρβαση, με ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας.

«Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα», ήταν τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη για τον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ (21.30), ενώ και στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε πως η πρώτη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (19.30) χρειάζεται τη δεδομένη προσοχή: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες με τον Πανιώνιο και το μυαλό μας είναι μόνο στον πρώτο αγώνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top