Σύμφωνα με το ηχογραφημένο στιγμιότυπο, ο Στέρλινγκ ακούγεται να επιπλήττει την αμερικανοϊσπανίδα ερωμένη του, επειδή «ανέβασε» στο instagram μία φωτογραφία της με τον παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον.
«Ο Στέρλινγκ δεν θα μπορεί να παρακολουθεί παιχνίδια ή προπονήσεις ή να είναι παρών σε κάθε εγκατάσταση των Κλίπερς ή να παίρνει αποφάσεις», εξήγησε ο Σίλβερ.
Επιπλέον, ο κομισάριος της Ένωσης δήλωσε ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τους Κλίπερς, σημειώνοντας ότι οι απόψεις του είναι προσβλητικές και επιβλαβείς.
Επιπλέον, στον Στέρλινγκ επιβλήθηκε το υψηλότερο πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει το ΝΒΑ, ύψους, δηλαδή, 2,5 εκατ. δολαρίων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.