Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ

Επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1

Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ

Την κατάκτη��η του Copa del Rey πανηγύρισε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου που διεξήχθη στο «Μεστάγια».

Η «βασίλισσα» κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 2-1 και με αυτό τον τρόπο να φτάσει στην κατάκτηση του 19ου τροπαίου, διαδεχθείσα την Ατλέτικο.

Οι «μπλάνκος» άνοιξαν το σκορ με τον Άνχελ Ντι Μαρία στο 11ο λεπτό, από ασίστ του Μπενζεμά. Το σκορ έμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στο 68ο λεπτό ο Μαρκ Μπαρτρά ισοφάρισε με κεφαλιά, σε κόρνερ του Τσάβι.

Ο αγώνας φαινόταν να οδεύει προς την παράταση, όταν στο 85ο λεπτό ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε... μερική απόσβεση του μυθικού ποσού που δαπάνησε για να τον αποκτήσει η ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι και με έξοχη κούρσα πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πίντο για το τελικό 1-2.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της μπορεί να διέρχεται μεγάλη αγωνιστική κρίση, απόρροια της οποίας είναι ήδη η απώλεια των δύο από τους τρεις φετινούς στόχους (Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο), είχε όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου αλλά το σουτ του Νεϊμάρ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κασίγιας, αμέσως μετά το γκολ του Ουαλού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top