Σε διάθεση τα εισιτήρια του Mundial

ΔΕΙΤΕ πού θα τα βρείτε!

​Η Ελληνική Ποδοσφαιρι��ή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επανέναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00 Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο σχετικό μπάνερ της κεντρικής σελίδας του epo.gr με τον τίτλο «Εισιτήρια Μουντιάλ 2014».

Η νέα φάση πώλησης εισιτηρίων απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει ή όχι μέχρι σήμερα εισιτήρια του ΠΚ 2014. Θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων εισιτήρια για όλους τους αγώνες στους οποίους υπάρχει ακόμα διαθεσιμότη��α και η πώληση θα γίνεται κατά απόλυτη σειρά προτεραιότη��ας μέχρις εξαντλήσεως των εισιτηρίων.Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς έως 4 εισιτηρίων ανά αγώνα και για 7 αγώνες του ΠΚ κατά μέγιστο αριθμό. Σημειώνεται πως η διαθεσιμότητα εισιτηρίων για τον εναρκτήριο αγώνα και για τον τελικό του ΠΚ είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Η υποβολή αίτησης αγοράς εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Σημειώνεται επίσης πως η αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης εισιτηρίων του ΠΚ 2014 και λειτουργίας της σχετικής ιστοσελίδας ανήκει στη FIFA.

Για να υποβάλλετε αίτιση αγοράς εισιτηρίων πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top