«Πάγωσε» το δικαστήριο με τις φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ!

Κατέρρευσε ξανά ο Πιστόριους και έκανε εμετό βλέποντας τις εικόνες

«Πάγωσε» το δικαστήριο με τις φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ!

Δυσφορία και αναστάτωση προκάλεσαν στο δικαστήριο οι φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ, που προβλήθηκαν κατά λάθος! Το θέαμα σόκαρε τους παριστάμενους, ενώ ο Όσκαρ Πιστόριους δεν άντεξε και έκανε ξανά εμετό μέσα στην αίθουσα.

pistorius1.jpg

Οι συνήγοροι υπεράσπισης παρουσίαζαν εικόνες από το σημείο της δολοφονίας, όταν, κατά λάθος, εμφανίστηκαν στον προτζέκτορα φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του 29χρονου μοντέλου, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς, αλλά και με τα γεμάτα αίματα προσθετικά μέλη του Πιστόριους!

pistorius3.jpg

«Πάγωσαν» οι πάντες στο δικαστήριο βλέποντας το ημίγυμνο κορμί της Στέενκαμπ γεμάτο σημάδια από τους πυροβολισμούς και αίματα

pistorius2.jpg

Εκείνη τη στιγμή, ο 27χρονος Παραολυμπιονίκης, που είδε με τα ίδια του τα μάτια όσα οι υπόλοιποι είδαν σε φωτογραφία, έπιασε το κεφάλι του με τα δυό του χέρια και άρχισε να βήχει έντονα!

pistorius4.jpg

Με την κατά λάθος προβολή της επόμενης εικόνας, ο Πιστόριους κατέρρευσε και, για ακόμα μία φορά, έκανε εμετό μέσα στο δικαστήριο, ενώ οι παριστάμενοι, μεταξύ των οποίων και συγγενείς του αθλητή, είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό και τα μάτια βουρκωμένα από την φρίκη…

pistorius5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top