Μίτσελ: «καταστροφική βραδιά» - Aναστασίου: «νικήσαμε δίκαια»

Πώς σχολίασαν οι προπονητές των «αιωνίων» το 3 - 0 του Παναθηναϊκού

Μίτσελ: «καταστροφική βραδιά» - Aναστασίου: «νικήσαμε δίκαια»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκό έναντι του αντιπάλου του απέδωσε ο Γιάννης Αναστασίου το 3 – 0 επί του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Μίτσελ χαρακτήρισε την βραδιά «καταστροφική» και δήλωσε σοκαρισμένος από την λιποθυμία του Ολαϊτάν μέσα στο γήπεδο.

Αναστασίου: «ήμασταν καλύτεροι - νικήσαμε δίκαια»

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση και φάνηκε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Δείξαμε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πανηγυρίσαμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πως έχουμε δυνατότητες και προσπαθούμε να σταθεροποιηθούμε για να βρούμε την ταυτότητά μας», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το ντέρμπι.

Χωρίς να κρύψει ότι περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με τον Φουστέρ και όχι με την ίδια ακριβώς σύνθεση που είχε στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ, ο Αναστασίου συνέχισε: «εμάς η προετοιμασία μας άρχισε την Πέμπτη όπως και του Ολυμπιακού. Είχαμε 3 μέρες. Δουλέψαμε και συγκεντρωθήκαμε. Σε μία ομάδα επιπέδου Champions League δεν υπάρχει δικαιολογία για κούραση. Δεν δώσαμε κάποια απάντηση. Ήταν νίκη αυτοπεποίθησης κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο. Η ήττα του πρώτου γύρου μας πόνεσε».

«Στα μεγάλα παιχνίδια προσπαθούμε και είμαστε πάντα εκεί. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στα λεγόμενα μικρά ματς για να έχουμε καλύτερη νοοτροπία και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Μίτσελ: «άσχημο αποτέλεσμα – δεν το περιμέναμε»

«Σήμερα ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν το ήθελε. Είναι πολύ άσχημο και το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, όμως η ομάδα δεν θα σταματήσει να δουλεύει», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ χαρακτήρισε την βραδιά «καταστροφική» και, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα κούρασης λόγω του αγώνα στο Champions League, συνέχισε: «δεν μπορέσαμε να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις στο παιχνίδι, με αντίπαλο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν μας άρεσε καθόλου το πώς πήγε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε με τίποτ�� ένα στραβοπάτημα σαν το σημερινό. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Σχολιάζοντας την λιποθυμία του Ολαϊτάν, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «σοκαριστήκαμε πολύ για τον Μάικλ. Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, ήταν μια κρίσιμη στιγμή όταν τον είδαμε να φεύγει με το φορείο. Πήγε στο νοσοκομείο και φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα περιστατικό τέτοιο με το αγωνιστικό σκέλος, όμως από κάθε πλευρά ήταν καταστροφική η βραδιά για εμάς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top