Αυτοί είναι οι πρώτοι επτά των «16» του Champions League

Εκκρεμεί η αναμέτρηση Γαλατασράι - Γιουβέντους

Αυτοί είναι οι πρώτοι επτά των «16» του Champions League

Στους «16» του Champions League προκρίθηκαν εκτός από τον Ολυμπιακό:

Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Λεβερκούζεν
Ρεάλ Μαδρίτης
Παρί Σεν Ζερμέν
Το όγδοο εισιτήριο θα κατοχυρωθεί όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση Γαλατασαράι – Γιουβέντους (2ος όμιλος) που διεκόπη εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη.

1ος Όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Σαχτάρ και την έστειλε στο Europa League, καθώς η Λεβερκούζεν επικράτησε με το ίδιο σκορ της Σοθιεδάδ στην Ισπανία και πήρε την 2η θέση.
2ος Όμιλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 στην Κοπεγχάγη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει για 9η φορά στον όμιλο και να γράφει ιστορία.

3ος Όμιλος

Η Μπενφίκα νίκησε 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν, κάνοντας ανατροπή στην Λισαβόνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, έτσι θα παίξει στο Europa League.

Οι « αετοί» συγκέντρωσαν 10 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός, όμως η ελληνική ομάδα υπερτερεί στην ισοβαθμία, έχοντας 4 βαθμούς στα μεταξύ τους ματς, έτσι οι "ερυθρόλευκοι" προκρίθηκαν στους "16" και η Μπενφίκα θα συνεχίσει στο Europa League.
4ος Όμιλος

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει 0-2 στο Μόναχο, έκανε ανατροπή και νίκησε με 3-2, αλλά δεν κατάφερε να "κλέψει" την κορυφή, καθώς χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ. Με ανατροπή και η Βικτόρια Πλζεν πήρε την 3η θέση, αφήνοντας εκτός Ευρώπης την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top