«Ξεκατινιάστηκαν» μέσω facebook παίκτες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας!

Μετά… τους έπιασαν οι αγάπες!

«Ξεκατινιάστηκαν» μέσω facebook παίκτες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας!

​Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Μάντσεστερ-Ρεάλ, ο Γιάννης Καραλής της ΑΕΚ τα «είπαν ένα χεράκι» με τον πρώην συμπαίκτη του στην Κέρκυρα, Γιάννη Σίμωση!

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, την ώρα που τα σχόλια είχαν πάρει φωτιά, έγραψε στο Facebook : «… στο είχαμε πει και δεν άκουγες. Σεξ και βία...»

Ο Γιάννης Σίμωσης ανταπάντησε στον επιθετικό της Ένωσης, αναφερόμενος προφανώς στο πέναλτι που έκανε ο Καραλής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Μιλάμε για μπάλα εδώ. Εσύ νομίζεις ότι δεν έκανες πέναλτι, ρε Γιαννάκη. Τι να μας πει για μπάλα...»

Ο Καραλής συνέχισε γράφοντας: «Έκανα τόσο πέναλτι, όσο το πέναλτι του Νάνι. Έτσι κι αλλιώς δεν γλιτώνεις την πιπ...!»

Ο Σίμωσης ανταπαντά γράφοντας με τη σειρά του: «Με διαφορά ο πιο γραφικός ...καλαθοσφαιριστής. Μην το συνεχίζεις. Άστο, τα είδαμε τα καραγκιοζιλίκια σου εσένα μετά τα ματς. Γελάει όλη Ελλάδα κι όταν γράφεις. Και μην το σβήνεις επειδή τρως κράξιμο και φάπες, Γιαννάκη».

Ο επιθετικός της ΑΕΚ απάντησε: «Έχεις χάσει τα λόγια σου από τον βιασμό. Θα συνέλθεις μόλις το συνειδητοποιήσεις. Καληνύχτα πίπατσου...» ενώ έκλεισε ο παίκτης της Κέρκυρας: «Καληνύχτα γεννημένε ΑΕΚτζή που βγαίνεις και πουλάς οπαδιλίκι. Οοοοο γραφικός».

dialogos111.jpg

Στην πορεία το μάζεψαν ως εξής…!

-1111.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top