Super φωτογραφίες: δες τον Μessi να κάνει... το μοντέλο!

Τι λέει για το στυλ του και τι ετοιμάζει με τους D&G;

Super φωτογραφίες: δες τον Μessi να κάνει... το μοντέλο!

Στην άκρη άφησε την φανέλα ο Lionel Messi και πόζαρε στον σχεδιαστή μόδας Domenico Dolce, φορώντας κουστούμια κι έχοντας ύφος σοβαρό, που σε κάποιες φάσεις θυμίζει και... κατσούφη!

Ο 25χρονος άσος του ποδοσφαίρου φιγουράρει στο τεύχος Μαρτίου του γαλλικού περιοδικού «L’ Optimum Style», φορώντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana με τους οποίους -όλως τυχαίως- συνεργάζεται εδώ και περίπου τρία χρόνια.

messi.jpgmessi1.jpg

«Οι π��δοσφαιριστές είναι ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν καμία σχέση με τους αθλητές, ούτε με τους καλλιτέχνες», δηλώνει ο Leo, που αποκαλύπτει ότι του αρέσουν τα σικ ρούχα και αποφεύγει τα εξεζητημένα, ενώ δεν λέει «όχι» στα τζινάκια και τα Tshirts.

messi3.jpg

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια των σχεδιαστών από την Ιταλία, που επισημαίνουν ότι πλέον ο Messi είναι φίλος τους, ενώ τον χαρακτηρίζουν είδωλο, ώριμο παρά το νεαρό της ηλικίας του και χαμηλών τόνων παρά την παγκόσμια φήμη του!

messi2.jpgmessi4.jpg

Στο μεταξύ, φήμες λένε πως το σχεδιαστικό δίδυμο ετοιμάζει κολεξιόν και για τον γιό του Messi, Thiago, κι ας είναι μόλις τεσσάρων μηνών! «Δουλεύουμε μαζί σ' ένα project», λέει στο περιοδικό ο Domenico Dolce, αλλά... δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες!

messi5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top