Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Ίσως κανείς δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο για τους Πειραιώτες

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!
​O Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς (εκτός κι αν συμβεί 8ο θαύμα σήμερα). Το θέμα είναι ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του στην κλήρωση των "32". Οι 16 αδύνατοι αποτελούνται από τους 12 δεύτερους της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι 4 χειρότεροι τρίτοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ήδη γνωστοί οι επτά.
Άγιαξ και Ντιναμό Κιέβου από το Τσάμπιονς Λιγκ και οι Γκλάντμπαχ, Νάπολι, Σπάρτα, Ιντερ, Λεβερκούζεν από το Γιουρόπα. Οι άλλοι εννιά θα βγουν απόψε και αύριο. Οι δύο από τα σημερινά ματς στο Champions και οι οι επτά από τους ομίλους του Europa. Από το Τσάμπιονς θα είναι μάλλον η ΜΠΑΤΕ (εκτός κι αν κερδίσει στο Μόναχο τη Μπάγερν) και η Ζενίτ εκτός κι αν Κλουζ ή Μπενφίκα χάσουν με τέσσερα γκολ διαφορά από τη Γιουναϊτεντ στο Μάντσεστερ και τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη αντίστοιχα (αυτό ισχύει σε περίπτωση που έχουν χειρότερο αποτέλεσμα από Γαλατά και Σέλτικ αντίστοιχα ώστε να μείνουν τρίτες).
Για τον Ολυμπιακό, θεωρητικά, καλύτερα να συντριβεί η Κλουζ ώστε οι Ρουμάνοι να πέσουν στους αδύνατους και να ανέβει στους δυνατούς η Ζενίτ (μαζί με Ολυμπιακό και θεωρητικά Τσέλσι ή Γιουβέντους και λογικά τη Μπενφίκα). Από το Γιουρόπα υπάρχουν εκκρεμότητες. Παραθέτουμε στη συνέχεια με κεφαλαία τις ομάδες που έχουν περάσει. Με πεζά ανά θέση είναι οι υπό πρόκριση ομάδες (αναφέρονται κατά σειρά πιθανότητητας να τερματίσουν δεύτερες στον όμιλό τους).
Το σίγουρο είναι οτι για τον Ολυμπιακό υπάρχουν και βατοί αντίπαλοι και ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία πάντως δεν μπορει να θεωρηθεί αξεπέραστο εμπόδιο για τους Πειραιώτες. Ακόμη και το τεράστιο όνομα της Ιντερ. Ειδικά φέτος οι Μιλανέζοι μάλλον είναι στη χειρότερη κατάστ��ση των τελευταίων ετών. Σίγουρα δεν θα είναι απλή υπόθεση όταν οι μισοι και παραπάνω πιθανοί αντίπαλοι είναι από Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία. Κανείς τους όμως δεν είναι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν ή Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Αυτές άλλωστε συνεχίζουν στο ΤσάμπιονςΛιγκ. Στην κλήρωση των 32 θα γίνει πακέτο και αυτή των 16 και ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρευεται πορεία τουλάχιστον ίδια με πέρυσι. Αν όχι καλύτερη...
Οι πιθανοί αντίπαλοι
1.ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
2.ΝΑΠΟΛΙ
3.ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
4.ΙΝΤΕΡ
5.ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
6.ΑΓΙΑΞ*
7.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ*
8.Πλζεν ή Ατλέτικο Μαδρίτης
9.Λίβερπουλ ή ΓιουνγκΜπόις ή Ανζί
10.Νιούκαστλ ή Μπορντό
11.Στεάουα ή Κοπεγχάγη ή Στουτγάρδη
12.Βασιλεία ή Βιντεότον ή Γκενκ
13.Τότεναμ ή Λάτσιο (αν περάσει ο ΠΑΟ είναι εκτός πιθανών)
14.Λεβάντε ή Αννόβερο
15.Μπάτε Μπορίσοφ*
16.Ζενίτ ή Κλουζ ή Μπενφίκα*
*Με αστερίσκο οι ομάδες από το ΤσάμπιονςΛιγκ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top