Βόμβα Δημήτρη Καμμένου: Έλεγαν να δώσουμε το όνομα για χρέος και ΕΝΦΙΑ

Έκανε λόγο για συμφωνία με ανταλλάγματα στην οικονομία

«Το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος στον Σκάι, κάνοντας ευθέως λόγο για οικονομικά ανταλλάγματα από τους δανειστές.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε πως στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής (την οποία δεν αποκάλυψε) έκαναν λόγο για καλή συμφωνία.

Όπως είπε, υποστήριξαν ότι δεν πρέπει να διακυβευτεί η συμφωνία γιατί «θα πάρουμε ρύθμιση για το χρέος, μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% και δε θα μειωθούν οι συντάξεις από 1/1/2019».

Ο ίδιος είπε ότι είχε συζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και το να γίνει πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά.

«Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Απαντώντας σε δήλωση του κ. Κατσίκη ότι δε συζητήθηκε ποτέ πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά, είπε πως «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει». Παράλληλα, κάλεσε τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.

Τέλος, είπε μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη και προειδοποίησε για κίνδυνο αλλαγής συνόρων.

ΑΝΕΛ: Προφάσεις αν αμαρταίας από τον κ. Καμμένο

Για «προφάσεις εν αμαρτίας» έκανε λόγο ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στον κ. Καμμένο.

«Προσπαθεί με εμφανή τρόπο να συνδέσει πράγματα για να καλύψει την ενέργεια του» είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στον Σκάι.

Ο ίδιος διέψευσε ότι υπήρξε συζήτηση για πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά, ενώ είπε πως τα οικονομικά είναι πάντα στο τραπέζι.

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει «ολόκληρο σκεπτικό των ΑΝΕΛ γιατί πρέπει να ολοκληρώσει το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν πρέπει να ανατραπεί και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top