Ανοικτή κόντρα ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό: Έξαλλος ο Καμμένος με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μπαλαούρας: Έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Καμμένος

Κόντρα με σκληρές αιχμές ένθεν κι ένθεν έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Καμμένος βρέθηκε για άλλη μία φορά στο στόχαστρο βουλευτών της Κουμουνδούρου για τις τοποθετήσεις του στο θέμα, όπου έχει κάνει σαφές ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του δεν θα στηρίξουν καμία λύση με τον όρο «Μακεδονία».

Μιλώντας στον Σκάι, ο Μάκης Μπαλαούρας επιτέθηκε ευθέως στον βουλευτή Πειραιά των ΑΝΕΛ .

«Ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μπαλαούρας τόνισε πως από την στιγμή που συγκυβερνούν με τους ΑΝΕΛ «θα ήταν καλύτερο να είχαμε ενιαία θέση» αλλά πρόσθεσε πως «είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα».

Η απάντηση του κ. Καμμένου ήρθε λίγη ώρα μετά από τον ΑΝΤ1, σε πολύ υψηλούς τόνους μάλιστα.

«Ξύπνησα εγώ ένα πρωί και είπα κάτι για κάποιον; Εγώ αντέδρασα. Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας για το πώς θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν ο κ. Παπαδόπουλος να λέει “να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος”. Για συνέλθετε λίγο κ. Παπαδόπουλε! Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είμαστε, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Σε μια συνεργασία υπάρχει ισορροπία, δεν λέει ο ένας στον άλλο τι κάνει λάθος και τον μαλώνει. Τα λάθη των προηγούμενων δεν θα τα συνεχίσουμε εμείς. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο ίδιος, επανέλαβε πως λύση με τον όρο «Μακεδονία» δεν περνάει και πως όποιος φέρει τέτοια λύση στη Βουλή, «θα καταστραφεί πολιτικά».

«Εφόσον ο πρωθυπουργός είπε σωστά ότι πρέπει να λύσουμε τα αλυτρωτικά, δεν κατανοώ με ποια εθνική λογική θα έρθει το όνομα στη Βουλή χωρίς εγγυήσεις. Καμία παράδοση ονόματος, η μητέρα Ελλάδα δεν παραδίδει το όνομα σε κανέναν» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Tέλος, απάντησε με 7 λέξεις σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν χαρακτηρίσει «ακραίο» και «εθνικιστή»: «Την Κυριακή όλοι οι ακραίοι στο Σύνταγμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top