Πυρετός διαβουλεύσεων για το Σκοπιανό – Σήμερα η συνάντηση Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Θα τους ενημερώσει κατ΄ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας

Σήμερα η συνάντηση Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα υποδεχτεί σήμερα ο Αλέξη Τσίπρας τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει κατ΄ιδίαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο συγκαλώντας Υπουργικό Συμβούλιο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ σήμερα θα γίνουν οι συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας μετά την ενημέρωση σε Παυλόπουλο: «Δεν κρυώνετε ρε παιδιά;»

Αν και αρχικά ο Πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε λέγοντας πως «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση», τελικά αποφάσισε να πάει στη συνάντηση για λόγους θεσμικής τάξης.

Πριν από τη συνάντηση, υπήρξε και κόντρα της Φώφης Γεννηματά με το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης φέρεται να ζήτησε  Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών σε επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν «θα το δούμε εν ευθέτω χρόνω».

Κυβερνητικός αξιωματούχος την κατηγόρησε για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων» με τον πρωθυπουργό και από το περιβάλλον της κ. Γεννηματά απάντησαν «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ:

 

  • 10:30 συνάντηση με το πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη
  • 12:30 συνάντηση με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά
  • 13:30 συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
  • 15:00 συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top