Τσίπρας μετά την ενημέρωση σε Παυλόπουλο: «Δεν κρυώνετε ρε παιδιά;»

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του o πρωθυπουργός για το Σκοπιανό πριν τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς

Με την ερώτηση…  «δεν κρυώνετε ρε παιδιά;» προς τους δημοσιογράφους κατέστησε σαφές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βγαίνοντας απο το Προεδρικό Μέγαρο, όπου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συζητήσεις του με τον ομόλογό του των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ότι δεν ήθελε να προσθέσει κάτι άλλο στα όσα κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα από τον διάλογό του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την έναρξη της συνάντησης.  

Διαβάστε ακόμη:  Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας για το Σκοπιανό: «Να οικοδομήσουμε εθνική γραμμή»

«Έγιναν βήματα και στο θέμα του αλυτρωτισμού και συμφωνήθηκε να μπουν σε προτεραιότητα (...)  Η εξωτερική πολιτική έχει συνέχεια» επισήμανε μεταξύ άλλων ο  κ. Τσίπρας ενώ ο κ.  Παυλόπουλος ανέφερε από την πλευρά του:      

«Είναι ένα μεγάλο δίδαγμα ότι οι μεγάλοι διχασμοί μας δημιούργησαν προβλήματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».  

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Το Σάββατο ο Πρωθυπουργούς έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ακολουθήσουν η Φώφη Γεννηματά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σταυρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης.

 «Διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για ουσιαστική ενημέρωση» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στον Alpha 989.     

«H κυβερνητική διγλωσσία υπονομεύει την διαπραγμάτευση» τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ενώ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε στο iefimerida.gr: «Aυτή τη φορά δεν πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο του λαϊκισμού. Σκοπίμως λοιπόν βγήκα αμέσως και μίλησα υπέρ τις σύνθετης ονομασίας».

 «Υπάρχουν πιο ουσιαστικά ζητήματα πέρα από το ονοματολογικό. Είναι ανοιχτά αλυτρωτισμοί, αλλαγές συνόρων, Σύνταγμα» δήλωσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.   

«Δεν αρκεί η αλλαγή του Συντάγματος. Να συνεδριάσει το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και η Βουλή» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.   

«Για μια ακόμη φορά το "συνταγματικό τόξο" με επικεφαλής τον νεομπολσεβίκο Αλέξη Τσίπρα αποκλείει αντισυνταγματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από ένα μεγάλο εθνικό θέμα» δήλωσε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος για το γεγονός ότι δεν θα ενημερώσει και τον ίδιο ο κ. Τσίπρας.   

PHOTOS: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top