Σε εκκρεμότητα μέχρι αύριο η τύχη του Ζουράρι στην κυβέρνηση

Ερωτηματικό αν η παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας προκαλέσει ανασχηματισμό

Σε εκκρεμότητα μένει μέχρι τουλάχιστον αύριο η έξοδος του Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση,  μετά την παραίτησή του με email στον πρωθυπουργό. Ερώτημα παραμένει αν ο Αλέξης Τσίπρας επισπεύσει τις αποφάσεις του και για άλλες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, όπως επισήμανε ο πολιτικός συντάκτης του Star Νίκος Αρμένης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ελένη Τσαγκά.    

Ο υφυπουργός Παιδείας πάντως βρέθηκε υπ'ατμόν μετά τις δηλώσεις που έκανε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.  "Βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στετατοπυγικού μου υποσυστήματος έκατσαν 10.000 γαύροι"..."Ποιος τον γα.. τον Άρη παιδί μου;" δήλωσε στο αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Metropolis Fm. 

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί. Εκείνος λέει ότι πήρε μόνος του την απόφαση και όσο για την επίμαχη δήλωση  δεν την παίρνει πίσω και λέει πως είναι αριστοφανική σάτιρα. "Αριστοφανικό! Βγαίνει από τη μεγάλη παράδοση του αριστοφανικού μας πολιτισμού" δήλωσε στο «Πρωινό ANT1”.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ

Πρώτος αντέδρασε ο βουλευτής επίσης των ΑΝEΛ Δημήτρης Καμμένος. 'Ή αυτός ή εγώ" είπε και ο Κώστας Ζουράρις του απάντησε με έναν χαρακτηρισμό δικής του έμπνευσης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παραιτείται και από βουλευτής χωρίς να είναι βέβαιο ότι παραμένει στους Ανεξάρτητους Έλληνες. "Ακρόκρημνον" (ακραίο) τον χαρακτήρισε στον  ANT1,  ενώ στην ερώτηση «θα παραμείνετε στην ομάδα των ΑΝΕΛ όπου οι περισσότεροι δεν σας θέλουν;» απάντησε: «Θα δούμε.. το λες εσύ.. εμένα δεν μου το έχουν πει ακόμη», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top