Βίκυ Καγιά: Οι ευχές των Καραβάτου - Κατσούλη on air για τον μπέμπη!

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Βίκυ Καγιά, η οποία χθες Κυριακή (21/01) έγινε για δεύτερη φορά μανούλα.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star,  έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Διαβάστε επίσης: Baby Boom: Γέννησε η Βίκυ Καγιά! Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Όπως μπορείτε να δείτε είναι μπισκοτάκια που προσφέρουν στους επισκέπτες και πάνω αναγράφεται το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης.

Ο μπέμπης θα ονομαστεί Κάρολος – Ηλίας. Ειδικότερα, η φωτογραφία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:“Welcome to the world little Karolos Elias!”

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης και οι συνεργάτες τους ευχήθηκαν στο ερωτευμένο ζευγάρι να τους ζήσει ο γιος.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος γιος της

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε συναντήσει την όμορφη Βίκυ μία εβδομάδα πριν γεννήσει και είχε αποκαλύψει πως πήρε 9.5 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σε ότι αφορά την κόρη της Μπιάνκα είχε προετοιμαστεί για τον ερχομό του αδερφού της, αλλά όλοι περίμεναν την αντίδρασή της όταν θα έβλεπε για πρώτη φορά το μωρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top